Planten Briers
kwekerij - plantencentrum
Afhaalcentrum
Kwekerij
Contactformulier
Handelaar

Zakelijke klanten zoals hoveniers en tuinaanleggers kunnen bij ons planten aankopen tegen speciale prijzen op basis van ondernemingsnummer of kvk nummer.

Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden door gebruik te maken van het contactformulier op deze website.

 

 

Standaard houden wij een ruim assortiment vast op voorraad. Maar uiteraard kan het voorkomen dat u bepaalde planten zoekt welke op dat moment niet in voorraad zijn. Geen nood, binnen slechts enkele dagen na bestelling kunnen wij de gewenste planten alsnog leveren.

In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van kwekerijen en leveranciers kunnen opbouwen. Zodoende zijn wij in staat vrijwel alles op bestelling te leveren. Deze service kan u veel tijd en moeite besparen waardoor u zorgeloos door kunt met uw project.  

 

Prijsopgave nodig? U bezorgt ons uw beplantingslijst of het tuinplan, vervolgens kijken wij naar de beschikbaarheid, eventuele levertijd en de prijzen. Hiervan maken we een offerte op en sturen u deze toe of melden u dat deze klaar ligt op ons bedrijf.

Buxus in container


Welkom op de website van Planten BriersPartikulierHandelaarWebwinkel (ONDER CONSTRUCTIE)AssortimentActies - NieuwsContact - RouteLinks